Neem contact op met Verloskundigenpraktijk Montferland Wehl


Onze verloskundigenpraktijk is dag en nacht bereikbaar op 0314- 74 10 00. Voor niet dringende gevallen bel je ons tussen 8.30 en 16.30 en kies je optie 2. Je zal dan onze assistente Thea aan de telefoon krijgen. 

Wil je ons vanwege een spoedgeval direct spreken, kies dan optie 1 in het keuze menu.  Je krijgt dan direct de dienstdoende verloskundige aan de lijn. Krijg je geen gehoor in geval van spoed? Dan word je automatisch doorverbonden met onze semafoondienst. Toets dan je telefoonnummer in en sluit af met een #. We bellen je dan binnen 5 minuten terug.


Afspraak verzetten, vragen over bloeduitslagen of andere vragen die niet kunnen wachten tot je volgende afspraak. Van maandag tot en met vrijdag zijn we bereikbaar van 8.30 - 16.30 uur. Bel dan naar 0314-74 10 00.


Geen haast wel een vraag?

Voor niet dringende vragen kun je ook een bericht sturen naar info@verloskundigen-mw.nl of gebruik het contactformulier op deze site. Wij proberen iedere dag de mail te lezen en te beantwoorden.


Privacyverklaring

Onze privacyverklaring vindt je hier.


Ben je tevreden, heb je tips?
Wij vinden het erg prettig terug te horen hoe jullie de zorg ervaren bij ons. Dat kan ook erg makkelijk hier. Alvast bedankt!


Heb je een klacht?

De gehele begeleiding door ons als verloskundigen, zwangerschap, bevalling en kraambed, proberen we zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Maar mocht u toch nog vragen hebben, of twijfels of een klacht, lees dan hier hoe je hiermee verder kunt.

Aanmelden voor zwangerschapsbegeleiding

Heb je een goed gevoel bij onze verloskundigenpraktijk? Meld je dan bij ons aan voor zwangerschapsbegeleiding. Vul je gegevens in via het aanmeldformulier, dan nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen. We kijken uit naar de komst van jou en je baby!

Zeddamseweg 32
7041CR 's-Heerenberg


Kruisstukweg 3A

7031JD Wehl


Panhuis 52 

6941BZ Didam in het Gezondheidscentrum


Onze Verloskundigenpraktijk is dag en nacht bereikbaar op 0314- 74 10 00. 

Voor niet dringende gevallen bel je ons tussen 8.00 en 16.30 en kies je optie 2. Wil je ons vanwege een spoedgeval direct spreken, kies dan optie 1 in het keuze menu. Je krijgt dan direct de dienstdoende verloskundige aan de lijn. 


Krijg je geen gehoor in geval van spoed? Dan word je automatisch doorverbonden met onze semafoondienst. Toets dan je telefoonnummer in en sluit af met een #. We bellen je dan binnen 5 minuten terug.