0314 - 74 10 00

Over ons

Onze verloskundigenpraktijk is een maatschap met 2 verloskundigen en twee waarneemster. We beschikken over 3 verschillende locaties, om de reisafstand zo klein mogelijk te houden.

  • Panhuis 52 in Didam , het Gezondheidscentrum
  • Zeddamseweg 32 in ‘s-Heerenberg
  • Kruisstukweg 3 in Wehl

Op elke locatie houden we spreekuren en is het mogelijk om echo’s te maken, je krijgt als je wilt elke controle ook een echo. In het Gezondheidscentrum Didam zit alles onder 1 dak. Dit werkt heel prettig, onze spreekkamer zit naast het consultatiebureau. In ‘s-Heerenberg werken we vanuit ons eigen pand en de locatie in Wehl is gevestigd aan huis.

Ons werkgebied is verspreid over verschillende plaatsen in de Achterhoek en de Liemers. Onder andere horen de plaatsen Didam, Wehl, ‘s- Heerenberg, Beek, Lengel, Stokkum, Zeddam, Braamt, Vethuizen, Azewijn, Beek, Loerbeek, Kilder, Nieuw-Wehl, Loil, Nieuw-Dijk en Oud- Dijk allemaal tot ons werkgebied. Twijfel je of jouw woonplaats valt onder ons gebied? Overleg dan even met de praktijkassistente.

Samenwerken
We werken samen met beiden ziekenhuizen uit de regio: Het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem en het Rijnstate Ziekenhuis Arnhem. Je kan zelf aangeven naar welk ziekenhuis je het liefste wilt gaan, mocht dit nodig zijn.

Tevens werken we samen met verschillende verloskundige praktijken in de regio in het Verloskundig Samenwerkingsverband De Slinge. Dit is een samenwerkingsverband tussen de verloskundigenpraktijken in de Regio Doetinchem, de Liemers en Oude IJsselstreek, samen met het Slingeland Ziekenhuis.

Wij werken ook samen met een aantal andere disciplines. Denk aan
diëtisten, mensendiecktherapeuten, fysiotherapeuten en lactatiekundigen. Ook bieden we je via ons uitgebreide netwerk diverse zwangerschapscursussen aan.