0314 - 74 10 00

Contactgegevens

Afspraak maken

Elke doordeweekse dag is er op één of meerdere locaties spreekuur. Er is ook regelmatig een avondspreekuur. Spreekuren worden gepland volgens afspraak. Wil je een afspraak maken? Bel dan de assistente op 0314-741 000. Je kan ook het contactformulier invullen.

Assistente

Afspraak verzetten, vragen over bloeduitslagen of andere vragen die niet kunnen wachten tot je volgende afspraak? Van maandag tot en met vrijdag is onze assistente bereikbaar van 8.30 – 16.30 uur.

Spoed?

Is er sprake van spoed? Bel ons dan direct op 0314-741 000 en kies optie 1 uit het keuzemenu. Je wordt dat direct doorgeschakeld met de dienstdoende verloskundige. Indien zij niet bereikbaar is, word je doorgeschakeld naar de semafoondienst, de ‘pieper’. Je toetst je nummer in en sluit af met een #. Het nummer komt bij de verloskundige in beeld en zij belt je zo spoedig mogelijk terug.
Klik hier voor een overzicht van redenen om het spoednummer te bellen.

Geen haast wel een vraag?

Voor niet dringende vragen kun je ook mailen naar info@verloskundigen-mw.nl of gebruik het contactformulier. Wij streven ernaar om binnen 24 uur op de mail te antwoorden.

Zorgverleners

Ben je zorgverlener? Dan kan je altijd met de dienstdoende verloskundige in contact komen via het spoednummer. Voor vertrouwelijke gegevens graag gebruik maken van het zorgmail emailadres: verloskundigenpraktijkmontferlandwehl@zorgmail.nl

 

Locatie 's Heerenberg

Zeddamseweg 32 7041 CR ’s-Heerenberg

Locatie Didam

Panhuis 52 6941 BZ Didam Gezondheidscentrum

Locatie Wehl

Kruisstukweg 3A 7031 JD Wehl
0314 - 74 10 00

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag!