0314 - 74 10 00

Verloskundigenpraktijk Doetinchem

Zoek jij een verloskundige in gemeente Doetinchem: Wehl, Dichteren, Wijnbergen, de Huet. Bij Verloskundigenpraktijk Montferland-Wehl ben je aan het juiste adres voor persoonlijke verloskundige zorg in de gemeente Doetinchem. Ook als je niet zwanger bent, maar een kinderwens hebt of een anticonceptie spiraaltje wilt laten plaatsen kun je bij ons terecht. Ons kleinschalige vrouwelijke team van verloskundigen staat voor jou klaar om jou de beste zorg te geven. Met onze spreekuurlocaties in ’s-Heerenberg, Wehl en Didam zijn we altijd dichtbij.

Verloskundige zorg in de gemeente Doetinchem die bij jou past!

Verloskundigenpraktijk Montferland Wehl levert verloskundige zorg op maat, zorg die bij jou past. Tijdens de intake maken we samen een zorgpad, afgestemd op jouw wensen, behoeften en (regionale) protocollen. In het derde trimester kunnen we, indien gewenst, samen een geboorte-wensen-plan maken. Wij willen dat je met een warm gevoel terugkijkt op de bijzonder periode van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Onze verloskundigen zijn professionals en verstaan hun vak als geen ander. Wij coachen en begeleiden jou van begin tot eind. Jij en je partner ontvangen van ons uitgebreide informatie en advies vanaf inschrijving tot na de geboorte van de baby!

Wat kan je bij ons verwachten?

Een goede zwangerschap, bevalling en kraamtijd en veilige start voor moeder en kind, daar draait het om. De verloskundige houdt de gezondheid van je kindje de hele zwangerschap in de gaten. Wij zijn 24/7 voor jullie bereikbaar. Onze verloskundige ziet erop toe dat het goed gaat met moeder en kind. Wij begeleiden je met de bevalling en komen in de kraamweek regelmatig langs. 6 weken na je bevalling kom je nog terug voor een nacontrole.

Wij bieden ook kinderwensspreekuur en anticonceptie spiraal plaatsing in eigen praktijk aan.

Alle verloskundigen bij ons hebben een echo diploma en een nauwe samenwerking met het Verloskundig Echocentrum in Zevenaar. Wij maken bij iedere controle een echo om te zien hoe het gaat met je baby.

Onze verloskundigen doen dus alles wat je van een verloskundige mag verwachten plus vele extra’s!

 

Ontmoet ons team

 

Waarom kiezen voor zorg van verloskundigenpraktijk Montferland Wehl?

 • Zorg op maat, aangepast aan jouw wensen en behoeftes
 • Een echo en naar het hartje luisteren bij iedere controle
 • Bij 16 weken gratis geslachtsbepaling
 • Laagdrempelig contact met verloskundigen en assistentes
 • 24/7 bereikbaar voor al je spoed-vragen
 • Onze cliënten beoordelen ons met een 9,7 gemiddeld
 • Alleen vrouwelijke verloskundigen
 • Kinderwensspreekuur door gespecialiseerde verloskundigen
 • Anticonceptiezorg (spiraal plaatsen) door gespecialiseerde verloskundigen
 • Contracten met alle zorgverzekeraars
 • Je kunt met ons thuis of in het ziekenhuis bevallen
 • Keuze uit meerdere ziekenhuizen → Slingeland Doetinchem en Rijnstate Arnhem

Wij zijn opgeleid om zwangerschapsbegeleiding te verlenen. Dit kan bij je thuis of in het ziekenhuis. Ook werken wij samen met andere zorgverleners in VSV (Verloskundig Samenwerkings Verband) de Slinge.

Wil jij je aanmelden voor de zwangerschapsbegeleiding van Verloskundigenpraktijk Montferland Wehl of heb je nog vragen?

Wij staan voor je klaar! Voor, tijdens en na je zwangerschap kan je op ons team van deskundigen rekenen. Neem voor vragen gerust contact op via 0314 – 741000 of info@verloskundigen-mw.nl. Aanmelden kan telefonisch, per mail of via ons contactformulier op onze website. Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar op dit nummer. Met zorg van verloskundigenpraktijk Montferland-Wehl in de Achterhoek ben je verzekerd van een fijne en ontspannen zwangerschap!

 

Aanmelden